Home Nieuws Is PSV kansrijk in transfer van Patrick van Aanholt? ‘Terugkeer vanwege gezinssituatie’

Is PSV kansrijk in transfer van Patrick van Aanholt? ‘Terugkeer vanwege gezinssituatie’

2013
0

De competitie is nog maar net ten einde gekomen maar PSV dient te schakelen wat volgend seizoen betreft.

In dat kader wordt het interessant welke keuzes de club gaat maken wat de linksbackpositie aangaat. Ricardo Rodriguez staat er goed op bij PSV en zijn statistieken zijn ronduit indrukwekkend te noemen. Het waren maar een handje vol wedstrijden maar Rodriguez is een topspeler.


Toch is de kans groot dat PSV moet gaan door pakken en doorschakelen voor de linksback positie.

Afgelopen winter was er veelvuldig contact met Patrick van Aanholt. De Brabander sprak openlijk zijn voorkeur voor een toekomst bij PSV uit. Nu het einde van het seizoen daar is wordt de naam van Van Aanholt weer veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar PSV.

Rik Elfrink sprak zich recent uit over de situatie van Patrick van Aanholt. “Ik heb contact gehad met iemand uit zijn omgeving. Die zei: het is de vraag hoe het gaat lopen, er zijn ook andere clubs geïnteresseerd in hem. Paris Saint-Germain had naar hem geïnformeerd, al lijken die nu voor iemand anders te kiezen.”

Elfrink denkt niet dat PSV volledig kansloos is. “Hij heeft een aantal jaren goed geboerd in het buitenland, hij zou misschien een stap terug kunnen doen. Ik begreep ook dat hij vanwege zijn gezin eventueel hiernaartoe wil komen. Maar daar hoort een bepaald offer bij, zeker in deze periode. Dan zou je een flink deel van je salaris in moeten leveren.”


Facebook Comments