Home Nieuws Is Noa Lang bezig aan zijn eerste én laatste jaar bij PSV?...

Is Noa Lang bezig aan zijn eerste én laatste jaar bij PSV? ‘Die gaat PSV niet langer dan een jaar houden’

5076
0

Nauwelijks enkele weken in dienst bij PSV en Noa Lang hengelde op vertrouwde bodem meteen de eerste prijs van het seizoen binnen.

De eerste halt om een prijs aan zijn nog jonge c.v. toe te voegen bleek de Rotterdamse Kuip te zijn. Zomaar drie totaal verschillende spelers die aan de basis van de 0-1 in de Kuip stonden: Olivier Boscagli, Ismael Saibari en Noa Lang.

Een prachtige lange pass van Olivier Boscagli op Ismael Saibari, die knap breed legt op Noa Lang, die op zijn beurt hard binnen tikt. Noa Lang begon meteen voortvarend aan een nieuwe periode in zijn carriere en bezorgde PSV de veertiende Johan Cruijff Schaal in haar bestaan. Noa Lang en PSV in zijn geheel zijn na die magische avond in Rotterdam verder gegaan met indruk maken en wedstrijden winnen. Op het individu Lang gericht, kunnen we eenvoudig concluderen dat de aanvaller al maanden indruk maakt in het shit van PSV.

Ook dinsdagavond was Lang onhoudbaar voor zijn directe tegenstanders, die letterlijk steeds de hoeken van het veld te zien kregen om vervolgens Lang voorbij te zien snellen richting de zestienmeter. De voorzet en eindpass waren simpelweg niet goed genoeg te noemen tegen Sevilla maar desalniettemin speelde Lang een puike pot voetbal op Champions League-niveau.

Voor AD Sportwereld journalist Sjoerd Mossou in ieder geval genoeg andermaal te concluderen dat Noa Lang niet langer dan slechts één seizoen bij PSV zal spelen. Lang tekende een meerjarig contract bij PSV maar Mossou vreest echter dat Lang aan het einde van dit seizoen zal gaan vertrekken bij PSV.

Mossou denkt overigens ook dat het veroverde punt tegen Sevilla in groep B niet genoeg is om nog een rol van betekenis te kunnen spelen in deze Champions League-poule. RC Lens won verassend van Arsenal, dus staan PSV en Lang onderaan in de groep na twee wedstrijden. Toch was er bij de supporters na afloop een jubelstemming, constateerde Mossou.

“Iedereen gaat dan optimistisch en vol adrenaline naar huis. Maar gezien de stand in de groep had je deze moeten winnen”, stelt Mossou in de AD Voetbalpodcast, om zich vervolgens op Noa Lang te richten. “Die gaat PSV niet langer dan een jaar houden”, verwacht Mossou. “Een voetballer die zoveel kansen kan creëren staat overal op de radar. PSV heeft hem op het juiste moment vastgelegd”, klinkt het.


Vorig artikelVan der Doelen baalt na PSV – Sevilla: ‘Commentaar Jan Boskamp en Theo Janssen niet te harden’
Volgend artikelWinterse transfer Branthwaite naar PSV verder weg dan ooit na ‘move’ dankbaar Everton

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in