Home Nieuws Is Mo Ihattaren toe aan de Bundesliga? Van Bommel lijkt enthousiast genoeg...

Is Mo Ihattaren toe aan de Bundesliga? Van Bommel lijkt enthousiast genoeg voor een transfer

638
0

Het is de laatste weken erg rustig rond Mo Ihattaren.

Behalve dat Ihattaren erg afgetraind is, wat tevens de normaalste zaak van de wereld is, valt er momenteel weinig te melden rond Ihattaren. De rust lijkt wedergekeerd maar er is nog altijd dat slechts 1 jaar lopende contract.


Mark van Bommel wordt al enige weken gelinkt aan Ihattaren. Natuurlijk kreeg Van Bommel bij zijn presentatie in Wolfsburg ook de vraag of hij spelers van PSV naar VfL Wolfsburg zal halen. En uiteraard viel daarbij de naam van Mo Ihattaren. ‘Mo heb ik als vijftienjarige naar het Onder-19-elftal van PSV gehaald. Daarna is hij aangesloten bij het eerste elftal en heeft hij onder mij een geweldige periode bij het eerste gehad. Laat ik het zo zeggen, ik vind Mo Ihattaren een fantastische voetballer’, zei Van Bommel over het toptalent.

Inmiddels is Mark van Bommel begonnen aan zijn klus in Wolfsburg en lijkt een transfer van Ihattaren naar de Bundesligaclub niet uitgesloten voor Ihattaren. Is de jonge middenvelder eigenlijk wel toe aan de zware Bundesliga? Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad opperde enkele weken terug zomaar eens de suggestie dat Ihattaren door van Bommel van het doodlopende spoor afgehaald zou kunnen worden om diens carrière vlot te trekken maar meer dan een gedachtegang was het niet. Bovendien is de Duitse competitie momenteel niet echt een geschikte competitie voor de lang niet altijd fitte en frisse Ihattaren.

De fysiek sterke Duitse Bundesliga is bepaald geen speeltuin voor voetballers die weer in het gareel moeten komen wat fitheid en mentale frisheid aangaan. Wolfsburg mag zich de nummer vier van Duitsland noemen en de club uit de Volkswagenstad mag zich tevens deelnemer aan de Champions League noemen. De nieuwe club van Mark van Bommel is geenszins een club waar een amper doorgebroken en soms opstandige tiener uit de Eredivisie op eerherstel mag gaan jagen.


Facebook Comments Box