Home Nieuws Is Mario Götze ambitieus met zijn definitieve transfer naar Eintracht Frankfurt?

Is Mario Götze ambitieus met zijn definitieve transfer naar Eintracht Frankfurt?

1238
0

Mario Götze trekt definitief de PSV deur achter zich dicht. De Duitse wereldkampioen vertrekt naar Bundesligaclub Eintracht Frankfurt. PSV en Frankfurt zijn volledig akkoord over de transfer.

De transfer is toch nog opmerkelijk te noemen maar ergens ook weer niet. Club en speler hadden nu eenmaal de afspraak dat er medewerking verleend zou gaan worden mochten er clubs met interesse voorbij komen maar wie had er op een vervolgstap bij grijze muis Eintracht Frankfurt gerekend? Ook in Duitsland zijn er vele voetbalfans toch lichtelijk verbaasd met de keuze van Super Mario voor Bundesligaclub Eintracht.

Uiteraard, de club uit het midden van Duitsland kon recent een Europa Cup aan het palmares toevoegen maar verder wordt men in de Bundesliga en ver daarbuiten, nauwelijks warm van de club Eintracht Frankfurt. Ondanks de Europese zegetocht geldt Frankfurt niet bepaald als droombestemming. Wel wordt er Champions League groepsfase gespeeld maar dat scenario behoorde in Lissabon, Milaan en Eindhoven ook tot de mogelijkheden.

Is Mario Götze dan nog wel ambitieus genoeg om het maximale uit zijn carrière te halen of is een hoofdrol bij marginale clubs als Frankfurt inmiddels ook bevredigend voor de voormalig wereldkampioen 2014? Hoe dan ook, PSV en Mario Götze hebben optimaal van elkaar geprofiteerd middels het tweejarige dienstverband van de Duitser in Eindhoven. PSV zal een kleine vijf miljoen euro tegemoet gaan zien voor de wereldkampioen van 2014 en kan het bruto jaarsalaris van drie miljoen euro per jaar uit het salarishuis schrappen.


Vorig artikelWalter Benítez onder de indruk bij PSV: ‘Dat ziet er waanzinnig mooi uit’
Volgend artikelVan Nistelrooij wil niets weten van verschillen met Ajax: ‘PSV gaat voor alle prijzen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in