Home Nieuws Is Jorrit Hendrix toe aan een selectie voor Oranje?

Is Jorrit Hendrix toe aan een selectie voor Oranje?

86
0

Jorrit Hendrix is al jaren een zekerheid bij PSV. Zowel onder Phillip Cocu als Mark van Bommel is de Limburger niet weg te denken uit de basiself.

Een voor PSV desastreuze verlopen zaterdagavond in maart van dit jaar liet zien hoe belangrijk de stofzuiger en mannetjesputter voor PSV is. Hendrix was geschorst voor de uitwedstrijd tegen Willem II en de uitslag van die wedstrijd staat bij iedere PSV fan in het geheugen gegrift.

Hendrix speelde tegen Heracles Almelo opnieuw sterk en solide. Dus dringt zich de logische vraag zich weer op. Is Hendrix toe aan Oranje?

Telegraaf-rapporteur Willem de Vries vindt van wel en hij gaf Hendrix een 7. “In Almelo heeft hij wel weer laten zien dat hij echt een goede voetballer is, die in mijn optiek het niveau van het Nederlands elftal ook aankan”, zegt de Vries, die onder de indruk is het loopvermogen van Hendrix.

“Hij was overal te vinden en constant aanspeelbaar. Dat komt doordat hij de hele wedstrijd in beweging is. Bovendien was zijn passing ook goed verzorgd.”

Dat bleek bij de 0-1 van Steven Bergwijn, na een prachtige pass van Hendrix. “Bergwijn verkeert duidelijk in topvorm. Dat laat hij wekelijks zien. Aan de bal is hij zo sterk. Ook tegen Heracles was hij nauwelijks af te stoppen.”


Vorig artikelPereiro vastberaden: ‘Ik ga er alles aan doen zo snel mogelijk terug te komen’
Volgend artikelEindhovens Dagblad denkt aan 40 miljoen euro voor Bergwijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in