Home Nieuws Is Sangaré nog PSV’er rond tweeluik tegen Graz? ‘Veelvuldig contact Nottingham en...

Is Sangaré nog PSV’er rond tweeluik tegen Graz? ‘Veelvuldig contact Nottingham en management Sangaré’

1953
0

Een transfer van Ibrahim Sangaré naar Nottingham Forest is nog lang niet uit beeld.

De Premier League-club kwam weken geleden al in beeld als serieuze gegadigde voor Ibrahim Sangaré maar wist tot op heden niet door te pakken voor de speler met een vastgesteld prijskaartje van 37,5 miljoen euro.

Ook clubs als Liverpool, Newcastle United, Aston Villa en West Ham United toonden al interesse in Sangaré en legden contacten met zijn management maar werden nog niet concreet voor de Ivoriaan. Het is daarentegen niet gezegd dat geen van de genoemde clubs niet concreet gaat worden voor Sangaré.

Met name Nottingham Forest lijkt zich te beraden op het voorbereiden van een bod op de krachtpatser uit Ivoorkust.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er nog altijd ‘volop contact’ is tussen het management van Sangaré en de Premier League-club uit Nottingham. Nottingham Forest meldde zich weken geleden bij het management van de Ivoriaan, maar heeft nog geen formeel bod uitgebracht bij PSV.

Dat zou van doen hebben met het vaste transferbedrag in het contract van Sangaré. Toch valt een transfer naar Nottingham op korte termijn niet uit te sluiten.

PSV en Nottingham Forest spelen aanstaande zondag om 18.30u een oefenwedstrijd in het Philips Stadion. Die wedstrijd is kort dag om een overgang naar de Engelse club te beklinken maar het kan ook weer niet worden uitgesloten gezien de meer dan serieuze interesse van de Premier League-club, die al meer dan een jaar in de markt is voor de middenvelder.

Gezien de interesse vanuit Nottingham en het volgens het Eindhovens Dagblad veelvuldige contact tussen club en zaakwaarnemer, lijkt een serieus bod aanstaande. Of Ibrahim Sangaré nog contractspeler van PSV is bij aanvang van het tweeluik tegen Sturm Graz, lijkt dan ook een gerechtvaardigde vraag te worden.


Vorig artikelYorbe Vertessen lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben, PSV wil goed geld zien voor Vertessen
Volgend artikelRuimte in salarishuis na ‘deels’ transfervrij vertrek Timo Baumgartl naar Schalke 04

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in