Home Nieuws Is het tijd voor de ‘relaxstand’ bij Roger Schmidt?

Is het tijd voor de ‘relaxstand’ bij Roger Schmidt?

1025
0

De KNVB heeft gesproken in de zaak Roger Schmidt versus Bas Nijhuis.

Feitelijk is het helemaal geen zaak geworden want de KNVB oordeelde dat Schmidt een duel schorsing heeft gekregen. Maar hoe zit dat dan met de eigenzinnige arbiter Nijhuis en zijn vermeende uitspraken over het benadelen van welke ploeg dan ook.


PSV werd het onderwerp in deze discussie terwijl iedere andere club het onderwerp hierin zou kunnen zijn. Nijhuis hoort zulke uitspraken simpelweg niet te uiten. Het lijkt in de doofpot te zijn gestopt. De scheidsrechter stond er toch best apart bij, zo met de handen over elkaar daar op Het Kasteel na afloop van Sparta – PSV.

Wie weet zich niet het moment van Nick Viergever en Nijhuis te herinneren? Een december zondag in De Kuipen tevens de laatste wedstrijd van Mark van Bommel. Een strafschop moment in de zestienmeter van Feyenoord. Nijhuis blafte Viergever toe dat er eerst maar eens beter gespeeld moest worden door PSV in plaats van om een strafschop vragen.

Ondertussen richten de pijlen zich op Roger Schmidt. De Duitser is toch een beetje de gebeten hond na het incident op Het Kasteel. Voor het Eindhovens Dagblad aanleiding de Duitser nog eens nader te analyseren. Onderwerp van gesprek is de ‘relaxstand’.


Facebook Comments Box