Home Nieuws Nadert een transfer naar Madrid? Veel vertrouwen PSV in Walter Benítez maar...

Nadert een transfer naar Madrid? Veel vertrouwen PSV in Walter Benítez maar grenzeloos lijkt het niet

1452
0

Wat drijft Walter Benítez naar de uitgang bij PSV en gaan we een heuse keeperscarrousel tegemoet de komende weken?

Een nieuwe doelman inpassen is niet zomaar een uitgemaakte dan wel eenvoudige zaak maar zo’n situatie lijkt wel aanstaande te zijn. De Argentijnse doelman is nog lang niet vertrokken maar er hangt wel degelijk iets in de lucht.

Atlético-coach Diego Simeone heeft zijn zinnen gezet op de komst van Walter Benítez naar de Spaanse hoofdstad maar het bod van twee miljoen euro kan ons natuurlijk niet bekoren. Het kan niet anders of de beleidsbepalers in Madrid beseffen dit maar al te goed maar tegelijkertijd ligt daar wellicht het grote probleem.

Atlético Madrid en Simeone zien in Walter Benítez geenszins een eerste keeper maar juist een reservedoelman zo lijkt. Inmiddels is het belachelijk lage bod van Atlético Madrid resoluut van tafel geveegd door Earnie Stewart en Marcel Brands, hoewel de verwachting is dat de Madrilenen zich opnieuw gaan melden voor Walter Benítez.

Nogmaals, wat drijft Walter Benítez naar een club als Atlético Madrid? De eerste doelman van PSV heeft ondertussen een jaar voor zijn contract aflopend is, nog geen officieel voorstel gekregen van de club om zijn verbintenis te verlengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Is het uitblijven van een voorstel tot contractverlenging een reden dat de doelman wenst te vertrekken? Het uitblijven van een stukje ‘waardering’ wellicht, zou een reden tot een vertrekwens kunnen zijn.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Benítez dus nog niets te horen gekregen van PSV over zijn toekomst bij de club. Steekt het wellicht bij de zaakwaarnemer van Walter Benítez? ‘Het vertrouwen van PSV in hem is er zeker wel, maar lijkt ook niet onbegrensd. Kortom: het spel is nog niet van de wagen af. Wordt vervolgd’, aldus de regionale krant.

Zoals gezegd heeft PSV het eerste bod van Atlético Madrid op Benítez afgewezen. De Spaanse club wordt verwacht opnieuw te bieden op de 31-jarige eerste doelman van PSV, maar of het richting de door PSV verlangde som van 8 tot 10 miljoen euro gaat valt nog te bezien.


Vorig artikelLothar Matthäus ziet 1988 weer voor zich en zegt: ‘Nederland grote favoriet tegen Engeland’
Volgend artikelPSV wil volgende basisspeler die in de internationale belangstelling staat langer binden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in