Home Nieuws Is een nieuwe keeperswissel terecht? Roger Schmidt lijkt aan Mvogo te denken

Is een nieuwe keeperswissel terecht? Roger Schmidt lijkt aan Mvogo te denken

816
0

Joël Drommel heeft afgelopen weekend in Enschede geen reclame voor zichzelf gemaakt.

De doelman keepte geen beste wedstrijd en lijkt toch weer op z’n tellen te moeten gaan passen wat zijn basisplaats aangaat. Het heeft er alle schijn van dat Roger Schmidt aan Yvon Mvogo denkt. Na afloop van de wedstrijd in Enschede nam Schmidt Drommel in bescherming maar de Duitse coach kon na afloop van FC Twente – PSV niet anders dan behoorlijk teleurgesteld zijn over de prestaties van de doelman uit Bussum, die overigens wel in de steek gelaten werd door zijn defensie.

Schmidt werd woensdagavond bevraagd naar de positie van de doelman die in Enschede dus zo opzichtig wist te blunderen. Eerder dit seizoen greep Schmidt al in maar leek de Duitse coach te worden ingehaald door de PSV directie want Mvogo kon ook al weer snel inrukken. Drommel werd mede ingegeven door de toekomst, al snel weer onder de lat geposteerd. Drommel zou immers de toekomst van PSV moeten heten, waar Mvogo over enkele weken de deur in Eindhoven achter zich dicht zal trekken. Tegenover Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zei Schmidt woensdag in het King Power stadion over Drommel en een mogelijke wisseling van de wacht onder de lat:

‘Alles is mogelijk. Je kan altijd wisselen, ook keepers. Dat hoort bij het voetbal. Als je keeper rood krijgt of geblesseerd raakt moet je ook wisselen, dat is niks speciaals. We maken er altijd iets groots van, maar je moet de prestaties en de opties binnen je selectie beoordelen. En dan moet je een beslissing nemen. Dat is mijn taak’, aldus Roger Schmidt.


Vorig artikelTrainer Rodgers mist sterspeler Vardy maar ziet kwetsbaar PSV: ‘Ze krijgen veel doelpunten tegen’
Volgend artikelWissel Drommel geeft heuse keeperscarrousel én hoogspanning onder de lat: ‘Joël moet mentaal sterk zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in