Home Nieuws Is de wedstrijd volgens plan verlopen voor Leicester? ‘Zij maken veel doelpunten...

Is de wedstrijd volgens plan verlopen voor Leicester? ‘Zij maken veel doelpunten maar wij kunnen daar winnen’

1097
0

Er is geen coach die na afloop zegt dat zijn ploeg kansloos is voor de volgende wedstrijd maar de vraag is of Leicester City coach Rodgers de wedstrijd gezien heeft waar hij vooraf op hoopte.

Leicester maakte vanaf het begin signaal kennis met de aanvalsdriften van de ploeg van Schmidt en had na twee minuten al achter kunnen staan. Rodgers was op zijn hoede voor de scoringsdrift van PSV en dus was hij na afloop tevreden over zijn defensie. ‘Het was een goede prestatie’, zei Rodgers tegen Engelse media. ‘Er zijn niet veel kansen gecreëerd. PSV heeft goede spelers en is een gevaar in de counter. Zij maken in eigen land veel doelpunten, zowel uit als thuis, maar het is ons gelukt om dat gevaar in te perken.’

Leicester had als insteek om PSV op te jagen en te laten kennismaken met de intensiteit van de Premier League maar dat is maar mondjesmaat gelukt. PSV werd bepaald niet nerveus van het spel van Leicester. Wel is de Engelse ploeg blij dat het geen tegendoelpunten heeft geïncasseerd. Er is dan ook vertrouwen richting de returnwedstrijd van volgende week. ‘We hebben genoeg laten zien en ik heb genoeg gezien om te weten dat we daar kunnen winnen. We hopen dat ze in eigen huis wat meer open staan, zodat er meer ruimte ontstaat. We staan er goed voor’, is Rodgers vol lof over de prestatie van Leicester.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here