Home Nieuws Is de hernieuwde interesse in Donyell Malen slechts een ‘denkrichting’?

Is de hernieuwde interesse in Donyell Malen slechts een ‘denkrichting’?

885
0

Na de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool FC is er ruimte in de selectie gekomen en lijkt het een kwestie van tijd te zijn alvorens PSV de selectie daadwerkelijk zal gaan versterken.

Vanuit financieel oogpunt bezien is er ook daadwerkelijk ruimte om de selectie te versterken, lieten Marcel Brands zich eerder al ontvallen. De transfer van Gakpo heeft PSV financieel goed gedaan, is inmiddels meer dan duidelijk geworden. Er worden inmiddels tal van namen gedropt die voor de opvolging van Cody Gakpo in aanmerking komen. Een naam is ook die van Donyell Malen. De spits van Borussia Dortmund geldt als eventuele kandidaat om de PSV gelederen te versterken maar dan wel ‘slechts’ in een huurconstructie. De aanvaller is simpelweg niet haalbaar in elke andere constructie.

En dus kan de naam van Donyell Malen louter als ‘denkrichting’ worden omschreven, stelt het Eindhovens Dagblad vast. Malen werd afgelopen zomer al gelinkt aan PSV en na het vertrek van Gakpo naar Liverpool opnieuw. De 23-jarige aanvaller overtuigt nog niet in de Bundesliga en Dortmund zou niet al teveel geduld meer hebben, denken Duitse media te weten. Het Eindhovens DAgblad schrijft dat het ‘zeer de vraag’ is of Malen zelf openstaat voor een terugkeer bij PSV.

‘Meestal gebeurt zoiets pas aan het einde van de transferperiode’, klinkt het. De waarde van Malen wordt geschat op een slordige twintig miljoen euro, denkt de regionale krant te weten.


Vorig artikelDe beste voetbalwedtips van dinsdag 3 januari
Volgend artikel‘Marcel Brands schrok bij zijn terugkeer van de stand van zaken bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in