Home Nieuws Is de breuk met Ihattaren definitief? ‘PSV heeft de handen er vanaf...

Is de breuk met Ihattaren definitief? ‘PSV heeft de handen er vanaf getrokken, het is over’

1262
0

Dat het tussen PSV en Ihattaren dreigt uit te lopen op een definitieve breuk is ondertussen een zeer reeel scenario geworden.

Club en speler liggen op ramkoers en daar leek clubman pur sang Mart van de Heuvel deze week nog een schepje bovenop te doen. De cultuurbewaker van de club sprak in niet mis te verstane woorden over Mo Ihattaren en diens gedrag.


De uitspraken van Mart van den Heuvel waren pittig te noemen en verhouden zich bijna tot een extra ferme duw in de richting van de uitgang van het Philips Stadion. Alsof het zo geregisseerd is…

Volgens Valentijn Driessen van de Telegraaf is de breuk tussen PSV en Mo Ihattaren inmiddels definitief. Driessen zei vrijdagavond bij Veronica Inside dat PSV als club de moed heeft opgegeven en feitelijk de stekker eruit heeft getrokken.

‘Mijn informatie is dat ze de handen er vanaf hebben getrokken, het is over’, zei Driessen over de conflict- en contractsituatie tussen PSV en Ihattaren. Dat laat zich vertalen als zijnde dat PSV de handdoek in de ring heeft geworpen, het verlies heeft geaccepteerd en verder gaat op de ingeslagen weg. PSV en Mo Ihattaren zullen uit elkaar gaan.

Het zorgde voor wisselende reacties aan tafel. Johan Derksen richtte zich tot Toon Gerbrands en sprak uit dat Gerbrands dit met zijn ervaring beter had moeten en kunnen managen.

René van der Gijp staat er anders in en zei slechts dat dit ‘gewoon’ weleens gebeurd tussen club en speler. ‘Hier kun je als club gewoon niet zoveel aan doen. Dit gebeurd gewoon weleens’, aldus de heren analisten aan tafel bij Veronica Inside.