Home Nieuws Is AZ in de markt? Zaakwaarnemer Raiola over Ihattaren: ‘Geen interesse van...

Is AZ in de markt? Zaakwaarnemer Raiola over Ihattaren: ‘Geen interesse van andere clubs’

1519
0

Zaakwaarnemer Mino Raiola van Mo Ihattaren, Denzel Dumfries en Donyell Malen was zondagavond telefonisch te gast in de uitzending van Studio Voetbal.

Er werden hem diverse vragen gesteld en onderwerp van gesprek was ook Mo Ihattaren. De Italiaans – Nederlandse zaakwaarnemer wist zich er handig doorheen te praten wat de toekomst van Mo Ihattaren aangaat.


Volgens Raiola speelt er momenteel niets rond Mohamed Ihattaren. De naam van Ihattaren valt geregeld in Amsterdam, maar Studio Voetbal-presentator Sjoerd van Ramshorst noemde opvallend genoeg ook AZ als mogelijk toekomstige club.

“Hoe groot is de kans dat Ihattaren bij een van die clubs speelt?”, was de vraag vanuit de studio. “Op dit moment, nul. Ik ben door geen van die clubs benaderd”, verklaarde Raiola telefonisch.

De zaakwaarnemer ging verder met de bekende uitspraken: “Hij heeft gewoon nog een contract bij PSV. Als ik de toekomst zou kunnen voorspellen, zou ik de Lotto spelen of naar het casino gaan. Ik weet het nu niet. Er kan van alles gebeuren. Als zaakwaarnemer ben je klaar om te beoordelen en te bekijken als zoiets speelt. Als je me vraagt wat er nu speelt, is het antwoord: niets”, zegt Raiola over de veelbesproken toekomst van Ihattaren.