Home Nieuws Interview Luuk de Jong geeft weinig hoop op verandering

Interview Luuk de Jong geeft weinig hoop op verandering

16
0

Aanvoerder Luuk de Jong heeft moeite zijn mening onder woorden te brengen over de situatie bij PSV. Er is natuurlijk geen enkele aanvoerder of speler die zijn mentaliteit of die van zijn ploeggenoten in twijfel trekt, maar Luuk de Jong kan maar moeizaam onder woorden brengen hoe hij nu echt tegen de situatie bij zijn werkgever aankijkt. De uitspraken van de Jong roepen wat dat betreft alleen nog maar meer vragen op en het gestuntel en gehakkel verraadt eigenlijk al voldoende.

De Jong vindt onder meer dat PSV voor de winterstop ook goed gevoetbald heeft in wedstrijden waarin het wel punten liet liggen. We kunnen ons wat dat betreft slechts enkele wedstrijden herinneren als Atletico thuis, Heerenveen uit en Feyenoord thuis. Deze wedstrijden waren van een acceptabel niveau; vele andere wedstrijden waren dat zeker niet. Om over de gekozen tactiek tegen Ajax uit en Rostov thuis maar te zwijgen. De Jong besluit met de uitspraak dat PSV er vanaf aanstaande zaterdag weer tegenaan gaat. Het hele gesprek is een PSV aanvoerder onwaardig en geeft dan ook weinig hoop op verandering.

Guardado wordt ook gevraagd naar de prestaties en mentaliteit bij PSV en lijkt wat dat betreft minder moeite te hebben de situatie te omschrijven. Ook landgenoot Moreno legt de vinger wat dat betreft meer op de zere plek dan Luuk de Jong.

Klik HIER voor de interviews.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here