Home Nieuws Interview dankbare Romário | ‘PSV betekent veel in mijn leven’

Interview dankbare Romário | ‘PSV betekent veel in mijn leven’

827
0
seizoen 1991 / 1992 , 15-03-1992 volendam - psv. romario

Het was afgelopen weekend overduidelijk het weekend van het bezoek van Romário de Souza Faria aan Eindhoven en PSV. De thuiswedstrijd tegen AZ ging verloren maar het maakte het bezoek van de Braziliaan er niet minder speciaal door.

“Ik kom hier met veel plezier”, begint Romário in gesprek met ESPN. “Ik heb hier zes jaar gewoond en gevoetbald en als ik hier ben dan word ik gerespecteerd en met veel liefde ontvangen. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan die zes jaar bij PSV. Ik heb het shirt van één van de grootste clubs ter wereld gedragen. Veel vrienden gemaakt in en buiten het voetbal. PSV betekent veel voor mij in mijn leven.”

“De PSV-fans behandelen mij altijd heel goed”, gaat de Braziliaanse legende verder. “Met veel respect en liefde tot aan de dag van vandaag. Ook de vier á vijf keer dat ik hier na mijn tijd als speler ben geweest. Dat zal ik altijd met mij meedragen. Of ik me nog iets specifieks kan herinneren? Het liedje dat de supporters over mij zongen. De Souza Faria, de Souza Fariaaa. Dat liedje is in mijn hoofd gebleven.”

“Ik wil alle PSV-fans bedanken voor het respect en de liefde die ze mij altijd geven. Het is altijd een eer om hier te mogen zijn en deze liefde van jullie te ontvangen. Jullie kunnen er vanuit gaan dat ik in de zes jaar dat ik hier speelde het allerbeste heb proberen te geven”, aldus Romário.


Vorig artikelWesley Sneijder legt uit waarom hij Ihattaren niet meer bij staat én waarom PSV kampioen wordt
Volgend artikelDenzel Dumfries alsnog topfit naar Qatar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in