Home Nieuws Internazionale wint met Dumfries op de bank, Dortmund wint met Malen in...

Internazionale wint met Dumfries op de bank, Dortmund wint met Malen in de basis

589
0

Donyell Malen lijkt zijn draai bij Borussia Dortmund al gevonden te hebben. Vanuit Milaan geldt dat voor Dumfries nog niet.

Internazionale heeft vrijdagavond ook zijn tweede duel in de Serie A gewonnen. Op bezoek bij Hellas Verona boog Inter een 1-0 achterstand om in een 3-1 overwinning. Denzel Dumfries bleef de gehele wedstrijd op de bank. Dumfries werd vrijdag nog wel door Louis van Gaal opgeroepen voor Oranje nadat de rechtsback niet bij de voorselectie zat.

Voor Donyell Malen is de Bundesliga ook begonnen en de spits van de Borussen mocht meteen in de basis beginnen. Borussia Dortmund speelde zijn derde competitiewedstrijd thuis tegen Hoffenheim en won in blessuretijd met 3-2 door een doelpunt van Haaland. Donyell Malen deed 84 minuten mee en zag zijn ploeg dus op het nippertje met 3-2 winnen van Hoffenheim.

Malen was een aantal keer dreigend, maar kon niet echt zijn stempel drukken op de wedstrijd. Twintig minuten voor tijd was hij dicht bij zijn eerste doelpunt voor Dortmund, maar de aanvaller stuitte op doelman Gregor Kobel.

Vorig artikelSchmidt gaat voor overwintering maar waakt voor ‘lastige groep’: ‘Het is een uitdaging’
Volgend artikelKlagende Schmidt wijst naar Benfica en zegt: ‘Kijk naar Benfica, wij doen het met één spits’