Home Nieuws Internazionale sluit aan in rijtje clubs met concrete interesse voor Denzel Dumfries

Internazionale sluit aan in rijtje clubs met concrete interesse voor Denzel Dumfries

1459
0

Denzel Dumfries weet al enkele dagen de volledige aandacht op zich gericht.

The man of the match van de wedstrijd Nederland – Oekraïne ondergaat alle aandacht als een professional maar weet inmiddels ook dat hij aan zijn laatste weken als PSV’er bezig is. Niets is zeker in het internationale topvoetbal maar de wedstrijd tegen Oekraine heeft het perspectief rond Dumfries en zijn toekomst nog meer glans gegeven.


Het rijtje geïnteresseerde clubs wordt langer en langer. AC Milan, Borussia Dortmund, Internazionale, Juventus, Chelsea en Everton. Het Engelse Everton lijkt het meest concreet te zijn voor de verdediger. Marcel Brands zou in Dumfries een ideale aanvallende back zien om de velden van de Premier League clubs te belopen. Analisten en journalisten rondom Oranje zijn er dan ook zeker van dat Dumfries deze zomer een stap zal gaan maken.

Volgens Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka rekende PSV op een transfersom van om en nabij de 15 miljoen euro voor Dumfries maar het heeft er alle schijn van dat PSV na zondag nóg hoger kan gaan inzetten. “Deze jongen gaat natuurlijk een toptransfer maken. Ik begrijp dat Inter bijvoorbeeld ook geïnteresseerd is”, zegt Gouka in de EK Podcast van het AD.

Volgens AD journalist Gouka kan PSV een behoorlijke som tegemoet gaan zien. “Hij heeft 5,5 miljoen gekost voor PSV. Nou, die gaan daar dubbel en dwars overheen. Ze hebben hem al toegezegd dat ze mee gaanwerken.”


Facebook Comments Box