Home Nieuws FC Internazionale meldt zich officieel bij PSV voor Denzel Dumfries

FC Internazionale meldt zich officieel bij PSV voor Denzel Dumfries

6529
0

Het heeft er alle schijn van dat Denzel Dumfries snel zijn gewenste transfer en stap naar het buitenland kan gaan maken.

De verdediger en voormalig aanvoerder van de club traint momenteel apart van de selectie en is officieel in afwachting van een transfer. De gesprekken en onderhandelingen zijn afgelopen periode dusdanig geweest dat een vertrek in de lucht hing maar nog niet afgerond kon worden.

Die situatie lijkt zich nu in positieve zin voor Dumfries gekeerd te hebben. Internazionale uit Milaan heeft zich namelijk opnieuw bij PSV gemeld voor de transfer van Denzel Dumfries. Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio.

Louter financiële problemen van de club uit Milaan verhinderde afgelopen maanden doorpakken. De vraagprijs vanuit Eindhoven voor haar voormalig aanvoerder was de club uit Milaan te gortig maar PSV bleef stug vasthouden aan de gewenste som. De nieuwe situatie heeft natuurlijk van doen met de aanstaande transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea, die nagenoeg rond is. Nu heeft de kampioen van Italië de mogelijkheden wel om PSV het gewenste bedrag te betalen. Dumfries zou de eerste keuze zijn om de rechtsback-positie te versterken.

Volgens Corriere dello Sport hoopt Internazionale in de komende week de transfer al af te kunnen ronden. Het zou een bod uit willen brengen van 15 miljoen euro, waarbij PSV minstens 20 miljoen wil ontvangen voor de aanvoerder van afgelopen seizoen. Italiaanse media verwachten dat PSV en Internazionale op een som van rond de 18 miljoen euro exclusief bonussen gaan uitkomen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here