Home Nieuws Internationale pers lyrisch: ‘Gakpo is het nieuwe wonderkind dat heel Europa gek...

Internationale pers lyrisch: ‘Gakpo is het nieuwe wonderkind dat heel Europa gek maakt’

1445
0

De Europese kranten zijn laaiend enthousiast over Cody Gakpo. Iets minder enthosuiast zijn ze over de prestatie en het spel van Oranje tegen Segenal maar Cody Gakpo is inmiddels een ware mediaheld geworden.

Dat weet veel goeds te beloven voor de komende wedstrijden van Oranje in Qatar. Dit schrijven de Europese kranten over Gakpo, zijn ontwikkeling, toekomst én natuurlijk zijn knappe kopbal. Van Engeland tot Belgie en van Frankrijk tot Italie. Cody Gakpo is de upcoming kid van Oranje. Een andere ex-PSV’er wordt ook op de troon gezet want ook Memphis wordt geprezen.

‘Hij kwam bij een 0-0 stand en hoewel hij geen ritme had, was hij wel belangrijk en had hij zelfs de sleutel bij de 0-2 van Klaassen. Van Gaal wil dat hij vanaf de achtste finales start en zal hem voorlopig sparen.

‘Bij Gianluca Di Marzio gaat het alleen maar over Gakpo. ‘Het PSV-talent dat de Eredivisie op hol brengt. Er is één man in Nederland die de Eredivisie letterlijk in tweeën scheurt. Een aanvallende buitenspeler, eigendom van PSV en met een identiteitskaart waarop ‘7 mei 1999′ staat. Zijn naam is Cody Gakpo, beslissend in de wedstrijd tussen Senegal en Nederland op het WK Qatar van 2022. Aan de andere kant, als je dit seizoen al vijftien doelpunten en achttien assists hebt verzameld, is het moeilijk om jezelf niet bekend te maken. Gakpo is de toekomst en een van de grootste talenten van de nieuwe Nederlandse generatie. PSV pampert en houdt hem vast. Stap voor stap wil Cody alles bereiken. Gakpo is het nieuwe wonderkind dat heel Europa gek maakt.’

Ook de Spaanse voetbal- en sportkranten wijzen naar Cody Gakpo, waar La Gazzetta dello Sport in Italie en Le Parisien in Frankrijk hetzelfde doen. De Engelse kranten hebben Gakpo al maanden op de korrel en verwachten dat PSV de borst kan natmaken het komende transferwindow.


Vorig artikelSouthampton baalt: Cody Gakpo is voor ons een kansloos verhaal
Volgend artikelRitsu Doan wist dat hij ging scoren, Doan verslaat Mario Götze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in