Home Nieuws ‘Intern vallen er een stuk hardere woorden dan extern’

‘Intern vallen er een stuk hardere woorden dan extern’

88
0

Het is momenteel redelijk rustig rond PSV waar de club qua sportieve prestaties toch echt bijna in brand staat. Het heeft er alle schijn van dat de club de rust weet te bewaren en daar is natuurlijk iets voor te zeggen.

Het ED heeft wat dat betreft ‘inside information’. Binnen de club is men intern ontevredener over de prestaties dan extern wordt geuit en dat is dan weer typisch PSV, waar het gemoedelijke geuit wordt en de onrust binnenskamers blijft. De zogenaamde harde woorden blijven binnenskamers. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, beseffen mensen binnen PSV dat het nu toch echt ’twee voor twaalf’ is.

De vraag is natuurlijk ook gerechtvaardigd van wie die harde woorden dan afkomstig zullen zijn. Het lijkt onwaarschijnlijk dat John de Jong harde bezigt want het zijn precies de aankopen uit de koker van de technische man die niet of nauwelijks weten te renderen. Het Eindhovens Dagblad weet dat er intern momenteel harde woorden vallen en dat het idee bestaat dat het ’twee voor twaalf’ is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here