Home Nieuws ‘Intern neemt de ontevredenheid over Mark van Bommel toe’

‘Intern neemt de ontevredenheid over Mark van Bommel toe’

152
0

PSV en Mark van Bommel staan gigantisch onder druk. Diverse journalisten en analisten zien van Bommel met PSV steeds verder afglijden.

Binnen PSV zou het ook steeds onrustiger aan het worden zijn, is de tendens inmiddels. Intern neemt de ontevredenheid over trainer Mark van Bommel toe, zegt Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, na afloop van de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd bij FC Emmen. De trainer zit volgens de journalist echt in zwaar weer.

Zoals te doen gebruikelijk uiten spelers na afloop dat ze zeker achter de trainer staan. Elfrink relativeert dit. “Heb jij ooit een speler gehoord die na de wedstrijd een trainer afbrandt?”, zegt Elfrink in het Eindhovens Dagblad af. “Nee, dat is kletskoek. De basisspelers zullen wel achter Van Bommel staan, maar in deze groep zitten ook ontevreden spelers die niet spelen. Ze hebben ook alle reden om ontevreden te zijn. De keuzes van Van Bommel in de afgelopen weken zijn te betwisten.”

Elfrink ziet net als het gros van de PSV fans dat van Bommel de zaken rooskleuriger schetst dan ze zijn. “Ik bewonder zijn roze bril”, legt hij uit. “Dat je door een rood-witte bril naar een wedstrijd kijkt snap ik wel, maar dit is geen rood-wit meer. Dit is roze.”

“Zelfs voor een subtopper is het niet acceptabel om hier 1-1 te spelen”, vervolgt Elfrink. “Als een topclub kun je je niet vasthouden aan één goede helft tegen Emmen en Heerenveen in negen wedstrijden. Je mag van PSV toch wel iets meer verwachten?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here