Home Nieuws Interesse voor Babadi neemt fors toe | Inmiddels 23 clubs met concrete...

Interesse voor Babadi neemt fors toe | Inmiddels 23 clubs met concrete interesse

2432
0

In Volendam kreeg Isaac Babadi een gehele helft de kans om zich te bewijzen. De middenvelder liet zich enkele momenten goed zien.

De middenvelder mocht enkele minuten na het rustsignaal gaan warmlopen van Peter Bosz, die met de medische staf én Joey Veerman de afspraak maakte dat er maar 4( minuten oftewel één helft gespeeld zou worden. Het stond bij rust nog altijd 1-1 in het geboortedorp van Veerman.

Het vertrouwen in een snelle ommekeer was echter steeds daar bij de winnende trainer. In Volendam bleek Bosz opnieuw de rust zelve te zijn, waar Ruud van Nistelrooij én zijn team zich vorig seizoen stevig diende in te spannen om de overwinning over de streep te trekken.

Zondagavond bleek er in de eerste helft niet veel verschil met vorig seizoen te bestaan want de ploeg van Bosz diende tot het uiterste te gaan om Volendam op de knieën te krijgen. Dat lukte met name pas na rust maar Bosz wekte geenszins de indruk dat dat er niet van zou gaan komen.

Het gaat net iets te ver om te concluderen dat Isaac Babadi PSV bij de hand nam maar de veel besproken middenvelder speelde wel een gedegen en goede wedstrijd aan De Dijk. Of PSV daar als club wijzer van gaat worden valt nog te bezien want de interesse in de middenvelder is enorm te noemen. Althans, dat meldt De Telegraaf zondagavond.

De krant uit Amsterdam meldt dat de lijst met geïnteresseerde clubs voor Isaac Babadi verder is gestegen en fors ook. Inmiddels zouden er maar liefst 23 clubs uit de Europese topcompetities serieuze interesse hebben en zou zijn management al met meerdere clubs gesprekken hebben gevoerd.

Ook met de clubleiding van Feyenoord en Ajax is gesproken, waarbij naast de financiën ook het perspectief op speeltijd belangrijk is. PSV is tot vervelends toe al maanden achtereen in gesprek over een nieuw contract met het management van de talentvolle middenvelder, maar een doorbraak is er nog steeds niet.


Vorig artikelDonyell Malen lijkt op basisplaats tegen PSV af te stevenen: ‘Afgelopen tijd grote stappen gezet’
Volgend artikelIbrahim Afellay haalt hard uit: ‘Goudzoekers om zo’n jongen heen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in