Home Nieuws Interesse PSV in Anderlecht verdediger lijkt meer dan serieus te zijn, transfersom...

Interesse PSV in Anderlecht verdediger lijkt meer dan serieus te zijn, transfersom richting 10 miljoen euro

5122
0

De Belgische verdediger Zeno Debast is leeftijds-technisch bezien nog altijd een talent te noemen maar dan wel een groot talent.

Gezien zijn gespeelde wedstrijdminuten en status die hij heeft bij Anderlecht, is Debast geenszins meer een talent meer te noemen. De jonge verdediger heeft ervaring in de benen. PSV zette eerder in op de komst van PEC Zwolle verdediger Beelen en deed bij tal van andere clubs navraag naar diverse verdedigers.

Tot op heden is er nog geen concreet bod vanuit PSV de deur uitgegaan met als gevolg het binnenhalen van de gewenste verdedigende versterking. PSV wordt heden ten dage gekoppeld aan verdedigers uit Mexico en Duitsland maar nu ook aan de jonge Belgische international Debast. Ook in Belgie wordt melding gemaakt van de interesse vanuit PSV.

‘PSV heeft geïnformeerd naar Zeno Debast. De Nederlandse topclub bekijkt de mogelijkheid om de 19-jarige centrale verdediger van Anderlecht binnen te halen, maar dat wordt allesbehalve simpel. Er is echter nog niets concreet want een voorstel deden de Eindhovenaren nog niet. Als Debast zou vertrekken dan hoopt Anderlecht op 20 miljoen euro. Vanaf er boden van 15 miljoen euro binnenkomen, kan er onderhandeld worden. Eerder deze zomer wees RSCA al (te lage) boden van Villarreal en Frankfurt af’, aldus het Belgische medium Het Nieuwsblad.

Ook in Nederland wordt de interesse van PSV als serieus en concreet omschreven. De verschillende clubwatcher melden wel verschillende beoogde transfersommen. Volgens het Eindhovens Dagblad zou Debast rond de 10 miljoen euro moeten kosten maar daar denkt men in Belgie, bij Voetbal International en bij De Telegraaf beduidend anders over.


Vorig artikelNiet fitte en niet afgetrainde Mo Ihattaren als held ontvangen in Turkije
Volgend artikelLuuk de Jong ziet duidelijke verschillen in aanpak Bosz en Van Nistelrooij: ‘Alles is nu op honderd procent’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in