Home Nieuws Interesse in Johan Bakayoko neemt flink toe: ‘Bakayoko staat van Leipzig tot...

Interesse in Johan Bakayoko neemt flink toe: ‘Bakayoko staat van Leipzig tot Milaan op lijstjes’

2278
0

Het gaat dezer dagen vooral over de inkomende transfers van Ricardo Pepi en Noa Lang en natuurlijk over de aanstaande contractverlenging van Xavi Simons.

De PSV selectie kent echter meer parels die een enorme potentie kennen en tevens nauwlettend in de gaten gehouden worden door tal van Europese topclubs. Johan Bakayoko is één van die spelers die spelers.

Het is erg rustig rond de Belgische A-international, die net als Ismael Saibari een stormachtige ontwikkeling door wist te maken afgelopen jaar. Voor Bakayoko geldt nog meer dat zijn naam internationaal inmiddels stevig is gevestigd.

Door zijn enorme ontwikkeling staat Bakayoko er goed op in het buitenland. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller van PSV ‘staat van Leipzig tot Milaan’ op lijstjes, meldt de regionale krant, om eraan toe te voegen dat PSV Bakayoko niet wenst te verkopen.

Een half jaar geleden ontvouwde men in Parijs een plan van aanpak voor Bakayoko. Paris Saint-Germain bood, inclusief bonussen, vijftien miljoen euro op de jonge Bakayoko. PSV ging echter niet akkoord, waarna de Belgische vleugelaanvaller meteen zijn contract verlengde. Toch is er echter nog altijd genoeg belangstelling voor Bakayoko, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Desondanks zal de twintigjarige international van België zich maandag voor het eerst sinds zijn vakantie weer melden op De Herdgang. Bakayoko is opgenomen in het ‘bouwwerk’ voor komend seizoen. Het eerder aangehaalde bouwwerk waar Earnie Stewart al aan refereerde net na het opstappen van Ruud van Nistelrooij.

Geïnteresseerde clubs worden netjes te woord gestaan maar maken alleen met een grote zak met geld kans om Bakayoko over te nemen van PSV. Of de hernieuwde en plotse interesse van PSV in de Braziliaanse aanvaller Savio van doen heeft met een eventueel vertrek van Bakayoko is niet bekend maar valt niet meer uit te sluiten.


Vorig artikelDefinitief akkoord is nabij maar het gaat tot vervelens toe al maanden over een speler die openlijk twijfelt over een toekomst bij PSV
Volgend artikelPeter Bosz reageert op gemiste transfer Thomas Beelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in