Home Nieuws Concrete interesse voor Érick Gutiérrez, transfer komt dichterbij | Transfersom ‘slechts’ enkele...

Concrete interesse voor Érick Gutiérrez, transfer komt dichterbij | Transfersom ‘slechts’ enkele miljoenen na afspraak

1570
0

Érick Gutiérrez staat voor een vertrek bij PSV. De middenvelder zal waarschijnlijk niet deelnemen aan de eerste training omdat de interesse momenteel toeneemt.

De concrete belangstelling is met name afkomstig van diverse buitenlandse clubs. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het is nog niet duidelijk of de middenvelder van PSV volgende week aansluit bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen maar de verwachting is dat een transfer dan al in kannen en kruiken is.

‘Guti kan voor een relatief beperkt bedrag worden opgepikt’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Dat zou vorig jaar, bij het ondertekenen van zijn contract, contractueel zijn afgesproken. Nu staat Gutiérez dus in de belangstelling van meerdere clubs. Om welke clubs of wat voor competities het gaat, is niet duidelijk op dit moment.

‘Mexicaanse clubs jagen op hem, maar eerder heeft hij ook de wens uitgesproken om zijn carrière in Europa voort te zetten’, schrijft het Eindhovens Daglad. De Mexicaanse middenvelder werd recent al een paar keer genoemd bij Benfica genoemd, maar die interesse werd nooit concreet. Gutiérez besloot vorig seizoen nog bij te tekenen tot medio 2025. De verwachting is dat een club het nog twee jaar doorlopende contract zal afkopen zonder al te harde onderhandelingen.

Gutiérez kwam in 2018 naar PSV. In zijn vijf jaar bij de club moest hij zich geregeld terugknokken in de basis. Dat lukte onder de vorige trainer Roger Schmidt, maar onder Ruud van Nistelrooij slechts gedeeltelijk. Afgelopen seizoen kwam hij in dertig Eredivisie-wedstrijden in actie.


Vorig artikelStralende Roger Schmidt kan geluk niet op in Lissabon, Schmidt Portugees trainer van het jaar
Volgend artikelFotomac: Fenerbahçe meldt zich bij Georginio Wijnaldum met een miljoenensalaris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in