Home Nieuws Ook Arsenal toont concrete interesse in Cody Gakpo

Ook Arsenal toont concrete interesse in Cody Gakpo

443
0

PSV en Cody Gakpo stevenen af op het verlengen van het nog lang lopende contract maar het heeft er alle schijn van dat Gakpo aan zijn laatste maanden in Eindhoven bezig is.

PSV heeft met Cody Gakpo een absoluut toptalent in huis. De Eindhovenaar heeft zich afgelopen jaren dusdanig ontwikkeld dat van een talent eigenlijk geen sprake meer is. Gakpo is inmiddels Oranje international en heeft zich afgelopen jaar met zijn prestaties in de kijker gespeeld van grote Europese topclubs.

De interesse lijkt met de week toe te nemen en het lijstje geïnteresseerde clubs wordt inmiddels steeds langer: naast Manchester City, Liverpool en Bayern München zou ook Arsenal concrete interesse hebben in Cody Gakpo. Het Eindhovens Dagblad meldt dan ook dat ook Arsenal als optie genoemd wordt voor Gakpo. Eerder toonden Liverpool, Manchester City en Bayern München al interesse. In de Engelse media wordt een bedrag van 30 miljoen euro genoemd voor Gakpo maar PSV lijkt veel hoger in de boom te gaan zitten voor de zelf opgeleide Gakpo.

Over de aanstaande contractverlenging zei Gakpo eerder deze week: “Dat gaat goedkomen, denk ik. Het is goed nieuws. De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn hele interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de eerste stap is”, aldus Cody Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here