Home Nieuws Inter lijkt Dumfries op te geven en spreekt voorkeur uit voor Bellerín,...

Inter lijkt Dumfries op te geven en spreekt voorkeur uit voor Bellerín, akkoord met Arsenal nadert

471
0

Denzel Dumfries lijkt uit te beeld te zijn geraakt bij Internazionale.

De rechtsback stond lange tijd op de radar van stadgenoot AC Milan maar tegen de start van het Europese Kampioenschap voetbal was het Internazionale die de pijlen richtte op Denzel Dumfries. Die interesse werd verder aangewakkerd door de sterke optredens voor Oranje maar doorpakken deed Inter geenszins.


Internazionale is inmiddels concreet geworden voor Arsenal rechtsback Héctor Bellerín. De club uit Milaan richt de pijlen vol op de Spanjaard, die als opvolger voor de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi moet gaan dienen. Bestuursleden van Inter spreken in Italiaanse media zelfs de voorkeur uit voor de komst van de Spaanse verdediger. Ook Engelse media melden dat Inter en Arsenal vrijwel akkoord zijn om de transfer van Héctor Bellerín spoedig te gaan afronden.

‘Hij is een speler die onze interesse heeft’, bevestigt directeur Giuseppe Marotta tegen Sky Italia. ‘Maar meer wil ik er niet over zeggen, want hij is niet onze speler.’ Bellerín heeft bij Arsenal nog een contract voor twee jaar en mag uit Londen vertrekken. De verdediger zou de voorkeur genieten boven Dumfries omdat hij meer internationale ervaring zou hebben.


Facebook Comments Box