Home Nieuws Inter en Everton wilden Dumfries huren van PSV; Lukaku in Londen, miljoenen...

Inter en Everton wilden Dumfries huren van PSV; Lukaku in Londen, miljoenen komen snel vrij

3304
0

Denzel Dumfries werd eerder deze zomer als huurobject gezien door FC Internazionale en Everton, zo meldt VI.

Beide clubs willen Dumfries graag hebben maar zien in de Oranje international dus ook een potentiele speler om eerst een jaar te huren van PSV. Is het de overtuiging die ontbreekt om Dumfries definitief over te nemen van PSV of heeft het van doen met de financiële middelen en het feitelijk ontbreken van die financiële middelen?

Vooralsnog lijkt er nog steeds niet te worden doorgepakt door beide clubs maar daar gaat vermoedelijk nu snel verandering in komen. Romelu Lukuku is inmiddels in Londen gearriveerd en zal spoedig zijn transfer naar Chelsea gaan afronden. Het zorgt ervoor dat Chelsea 110 miljoen euro naar Milaan zal over gaan maken, die weer meteen uitgegeven gaan worden door het armlastige Internazionale.

PSV weigert iedere vorm van huur en wenst Dumfries alleen te verkopen. Beide clubs weten dat PSV alleen wenst te verkopen. De club wenst ook een bedrag van tussen de vijftien en twintig miljoen euro voor Dumfries te ontvangen. De verwachting is dat Inter nu snel over de brug zal komen. Lukt het niet, dan zal hij snel weer moeten aansluiten bij de selectie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here