Home Nieuws Inter en de ‘Lukaku miljoenen’ voor Dumfries of gooit Messi roet in...

Inter en de ‘Lukaku miljoenen’ voor Dumfries of gooit Messi roet in het eten door Chelsea interesse?

7609
0

Het einde van de relatie tussen Messi en FC Barcelona heeft veel impact op de gehele voetbalwereld.

Het kan zomaar zorgen voor een aardverschuiving in het land der spitsen en aanvallers want iedere grote rijke club wil maar wat graag schuiven met de panelen om Messi onder contract te kunnen gaan krijgen. PSG en Manchester City worden genoemd als toekomstig werkgevers van Messi maar op de achtergrond klinkt de van Chelsea steeds nadrukkelijker door als toekomstig werkgever van de Argentijn.

De club uit Londen is voornemens om Romelu Lukaku van Internazionale los te weken en de onderhandelingen zijn ook gaande maar Roman Abramovich lijkt snode plannen te hebben nu Messi contractvrij is. Het eerste bod van Inter op Lukaku was afgewezen en in de tussenliggende tijd is Messi daadwerkelijk ‘vrij’ gekomen.

Engelse media melden dat Chelsea zijn zinnen op Messi gaat zetten. Ondanks de hardnekkige geruchten dat PSG al een contractvoorstel heeft gedaan de Argentijn te binden, zou Chelsea op de achtergrond de onderhandelingen snel willen starten en de ‘Lukaku miljoenen’ willen gebruiken om het salaris van Messi te kunnen gaan bekostigen.

Dat zou zomaar verregaande gevolgen voor de toekomst van Denzel Dumfries kunnen gaan hebben. De Italiaanse transferspecialist Gianluca di Marzo berichtte gisteren al over de intentie van de Milanezen om Dumfries te binden maar daar zijn wel transferinkomsten voor nodig. De eventuele transfer van Lukaku naar Londen zou voor Inter de nodige cashflow creëren die benodigd zijn voor de transfer van Dumfries van PSV naar Milaan. Het op de transfermarkt vrijkomen van Messi kan Internazionale dus onthouden van vele miljoenen euro’s, waardoor Dumfries zijn transfer naar Internazionale in rook zou zien kunnen opgaan.

Er komt naar verwachting snel duidelijkheid over de situatie van Messi. Er is zondagmiddag in Barcelona een persconferentie gaande rond de Messi perikelen. PSG en Manchester City zijn in ieder geval gewaarschuwd door de Chelsea geruchten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here