Home Nieuws Instrueert FC Twente RTV Oost?: ‘PSV betaalt 4,5 miljoen euro voor Drommel’

Instrueert FC Twente RTV Oost?: ‘PSV betaalt 4,5 miljoen euro voor Drommel’

767
0

De transfer van Joel Drommel naar PSV gaat zeker zijn beslag krijgen maar het laatste woord is er nog lang niet over gezegd.

Het begint al bij de lezing van de beide clubs over wie zich waar weer heeft gemeld nadat de transfer muurvast zat afgelopen twee weken.


In Eindhoven en omgeving is de lezing anders dan in Enschede. FC Twente zou zich gemeld hebben bij PSV om de transfer er doorheen te krijgen maar in Enschede heeft men een andere zienswijze op de ontwikkelingen.

RTV Oost meldt namelijk dat de lezing van Twente is dat PSV zich opnieuw in Enschede heeft gemeld om alsnog over een hogere transfersom te praten. Een snel akkoord was in ieder geval het gevolg. Heeft FC Twente RTV Oost geïnstrueerd een hogere transfersom te communiceren of zitten alle media ernaast over de genoemde 3,5 tot 3,8 miljoen euro voor de keeper uit Bussum?

In Enschede en omgeving wordt gerept over een transfersom van 4 tot 4,5 miljoen euro in plaats van de som van 3,5 miljoen euro die nu als vaststaand bedrag zonder bonussen de ronde doet.

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSv toch echt niet meer zal betalen dan de genoemde 3,5 miljoen euro. “PSV betaalt voor Joël Drommel een ‘kaal’ bedrag van 3,5 miljoen euro. Daarbij zijn geen bonussen afgesproken en iedereen weet dus waar hij aan toe is”, schrijft hij.