Home Nieuws INSIDE PSV | ‘Niet normaal’, zegt Teze tegen Til na de winnende...

INSIDE PSV | ‘Niet normaal’, zegt Teze tegen Til na de winnende treffer van Luuk de Jong

1701
0

Luuk de Jong en koppen. Het is en blijft wonderlijk. Luuk de Jong deelt heuse kopstoten uit als hij zijn hoofd tegen de bal zet.

Luuk de Jong is een heus fenomeen als het op kopdoelpunten aankomt. Tegen Lens was het weer raak en het leverde PSV meteen de winnende treffer op. De officiele aftermovie van de gewonnen wedstrijd is inmiddels beschikbaar. In de video is te zien hoe de spelersbus van PSV bij het Philips Stadion aankomt en de spelers worden toegejuicht voor de wedstrijd.

In beeld komen Patrick van Aanholt, Johan Bakayoko en Ismael Saibari. Maar ook Guus Til en Jordan Teze, die er beide niet over uit kunnen hoe Luuk de Jong het wederom voor elkaar heeft gekregen de score met het hoofd te openen.

Juist de treffer en alles wat er rond die treffer op de spelers afkomt, wordt door de INSIDE-video in beeld gebracht. “Niet normaal”, zegt Teze tegen Til net na de koopstoot van Luuk de Jong, welke later de winnende treffer blijkt te zijn.

Als de scheidsrechter uiteindelijk de wedstrijd weet te beëindigen, wordt de euforie goed zichtbaar. Ook André Ramalho komt in beeld en ook zijn emotie is prachtig te aanschouwen, laat onderstaande video zien.


Vorig artikelUitspraken Bosz zorgen voor enorme verontwaardiging: ‘Zijn arrogante trekjes’
Volgend artikelVan voorselectie naar niet selecteren | Bondscoach Reiziger laat Isaac Babadi thuis voor interlands Jong Oranje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in