Home Nieuws INSIDE | Feyenoord – PSV, met ‘Bosz-ball’ in Rotterdam

INSIDE | Feyenoord – PSV, met ‘Bosz-ball’ in Rotterdam

393
0

De jaarlijkse traditionele wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal staat weer op de agenda.

Deze keer wordt de klassieke wedstrijd om de eerste prijs van het seizoen op ongewone bodem gespeeld. Het decor is deze keer het stadion van de landskampioen en dat is voor gastheer Feyenoord de eerste keer dat het als landskampioen de bekerwinnaar zal gaan ontvangen. Eerder werd de traditionele wedstrijd in de Johan Cruijff Arena gespeeld.

PSV kende een prima voorbereiding tot op heden en won op de wedstrijd tegen Sint Truiden na alle oefenwedstrijden van de voorbereiding. Hier en daar werd er ook zeker al goed, fris en vlot combinatievoetbal gespeeld en dat leidde met name in de media al tot de term ‘Bosz-ball’.

Het is nog wat vroeg om voorbarige conclusies te trekken maar de eerste signalen zijn positief te noemen, laten ook de verschillende spelers geregeld weten. Of PSV de goede lijn van de voorbereiding kan doortrekken, gaan we vrijdagavond zien in de Rotterdamse Kuip. Na de wedstrijd in Rotterdam weten we of het PSV van Peter Bosz ook in topwedstrijden het zogenaamde Bosz-voetbal, oftewel het Bosz-ball, al op de mat kan leggen.

In onderstaande video The Inside video van de week van PSV en de voorbereiding op de wedstrijd tegen Feyenoord.


Vorig artikelPSV bezig met contractverlenging ‘basisspeler’ en ‘volwaardig lid A-selectie’: ‘Gat tussen club en speler groot’
Volgend artikelDe schalen van Ronald Waterreus: ‘Wij speelden Ajax helemaal zoek’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in