Home Nieuws In Zurich communiceert men de transferstrategie voor PSV target: ‘Als er een...

In Zurich communiceert men de transferstrategie voor PSV target: ‘Als er een topclub komt zijn we bereid te praten’

1760
0

Wilfried Gnonto is onderwerp van gesprek geworden voor meerdere topclubs, waaronder PSV.

In Zurich wrijft men zich ondertussen in de handen want de jonge Italiaanse spits zou weleens meerdere miljoenen kunnen gaan opleveren. De jonge Italiaanse spits met Ivoriaanse roots, werd eerder transfervrij overgenomen van Internazionale. FC Zürich spreekt zich aan de hand van haar voorzitter uit over de situatie rond de gewilde aanvaller. Ancillo Canepa, voorzitter van de Zwitserse club, lijkt de transferstrategie al te hebben bepaald.

Gnonto is pas achttien jaar oud en debuteerde afgelopen weekend met een assist in de nationale ploeg van Italië. Veel clubs worden voor hem genoemd. PSV, Fiorentina, Sassuolo en promovendus Monza worden genoemd maar ook Kopenhagen, Anderlecht en Club Brugge. FC Zürich-voorzitter Canepa maakt duidelijk dat Gnonto niet aan de eerste beste club verkocht gaat worden en dat er stevig betaald moet gaan worden.

“Als er een topclub komt – ik benadruk: een topclub – zijn we misschien bereid om te praten. Als Real Madrid en FC Barcelona komen, zullen we praten. Anders niet”, zegt Canepa met gevoel voor understatement tegen het Zwitserse medium Blick. De Zwitserse club laat tevens blijken open te staan voor een verkoop van Gnonto, mits de jonge aanvaller nog een jaar op huurbasis in Zürich blijft. Toch kan men in Zwitserland niet rekenen op een forse transfersom omdat het contract van de jonge gewilde aanvaller nog maar een jaar lopende is.


Vorig artikelPSV ziet twee potentiële opvolgers voor Ibrahim Sangaré
Volgend artikelEngelse topclubs sluiten aan, ook Chelsea en Manchester United worden genoemd voor Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in