Home Nieuws In Wolfsburg is men niet te spreken over Earnie Stewart, uitspraken zetten...

In Wolfsburg is men niet te spreken over Earnie Stewart, uitspraken zetten kwaad bloed

2510
0

Earnie Stewart bleek vrijdagavond een open boek te zijn voor de wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.

Namens ESPN stelde Hans Kraaij diverse aan Stewart over de transferzomer van PSV en de transfertargets die de club in het vizier heeft. Stewart bleek opnieuw een open boek te zijn maar diens uitspraken hebben in Wolfsburg toch wel kwaad bloed gezet.

Marcel Schäfer, de sportief directeur van VfL Wolfsburg, is niet blij en heeft verbolgen gereageerd op de opmerking van Earnest Stewart over de interesse van PSV in Aster Vranckx. Stewart zei niet dat er momenteel onderhandeld wordt met de Belgische middenvelder, zoals meerdere Nederlandse media vandaag (zondag) melden, maar dat er concrete interesse bestaat voor de middenvelder uit Belgie. Stewart gaf daarbij aan dat een transfer van Ibrahim Sangaré wel een voorwaarde zou zijn alvorens Aster Vranckx kan worden aangetrokken.

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldde enkele dagen geleden al dat PSV en Aster Vranckx rond zijn over een vijfjarig contract maar dat lijkt voorbarig te zijn. Hoe dan ook, in de Volkswagenstad is men niet te spreken over de uitspraken van Earnie Stewart.

“Bij VfL houden wij er ons in principe aan niets naar buiten te brengen over spelers, die bij een andere club onder contract staan”, aldus Schäfer tegenover de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. “Als mijn collega uit Eindhoven informatie nodig heeft over Aster dan kan hij mij bellen in plaats van het via de media te spelen. Als een club interesse heeft in een speler van ons dan hebben wij daar geen probleem mee. Ik vind het alleen niet goed, wanneer dat via de publiciteit gebeurt”, aldus de geïrriteerde Wolfsburg-directeur.

Volgens Schäfer is er voor Vranckx vooralsnog geen serieuze aanbieding ontvangen bij zijn club. Ook zou er nog helemaal niet gesproken zijn met PSV, zelfs niet informeel. “Wij rekenen op Aster”, aldus Schäfer, die hoopt dat de Belg ook komend seizoen gewoon uitkomt voor Wolfsburg en geen vertrekwens heeft.


Vorig artikelValentijn Driessen kraakt kritische noten na duel in Rotterdam: ‘Hij kan écht niet op dit niveau’
Volgend artikelItaliaanse media: PSV biedt miljoenen op Bologna middenvelder Jerdy Schouten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in