Home Nieuws In The Picture | ‘Ik had kanker, maar je wil niet weten...

In The Picture | ‘Ik had kanker, maar je wil niet weten hoe ziek ik was van puntenverlies PSV’

1970
0

In de rubriek Voetbalgek gaat Voetbalzone met verslaggever Bart Grimbergen op bezoek bij mensen die op een of andere manier helemaal bezeten zijn van het mooiste spelletje ter wereld.

Deze keer gaat Bart Grimbergen op bezoek bij Frits Bovers, voorzitter en oprichter van PSV Fans United. Bovers is een bekende PSV fan en al ruim 20 jaar voorzitter van de vereniging die vele honderden PSV fans weet te vertegenwoordigen.

Bovers onderhield uitstekende banden met de ons ontvallen Harry van Raaij en was tegelijk groot fan van Willy van der Kuijlen. Bovers spreekt ook zijn waardering uit voor Mark van Bommel, die Bovers kwam bezoeken tijdens zijn ziekte.

In onderstaande video een mooi portret van Frits Bovers, die uitlegt hoeveel PSV voor hem betekent. ‘Ik had kanker, maar je wil niet weten hoe ziek ik was van puntenverlies PSV’, aldus Bovers in gesprek met Voetbalzone.


Vorig artikelDit vindt Noa Lang van vertrek Simons: ‘Ik ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen’
Volgend artikelGewilde Milan van Ewijk hoopt nog steeds op transfer: ‘Ik wil naar het niveau van PSV toe’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in