Home Nieuws Cody Gakpo over toekomstplannen: ‘Ik wil het goed afsluiten in Eindhoven, kampioen...

Cody Gakpo over toekomstplannen: ‘Ik wil het goed afsluiten in Eindhoven, kampioen worden’

2870
0

Cody Gakpo werkt hard aan zijn rentree en vloog recent naar Qatar. om zijn enkel te laten onderzoeken.

Gakpo nadert het niveau van absolute fitheid en lijkt dus voorspoedig te herstellen van zijn blessure. In Qatar werd zijn enkel verder onderzocht om zo snel mogelijk zijn rentree te kunnen maken. De veel besproken voetballer, die in de belangstelling staat van diverse grote Europese topclubs, heeft een mooie toekomst voor zich.


De aanvaller is op jonge leeftijd al aanvoerder van PSV en dus wil YouTube- en Instagram ster Touzani meer van Gakpo weten. De buitenlandse interesse streelt hem naar eigen zeggen. FC Bayern München is niet zomaar een club. Gakpo zegt over de interesse vanuit München: “Ik heb dat ook gehoord, maar meer weet ik niet. Ik denk dat ik er wel klaar voor ben, maar ik wil het wel goed afsluiten in Eindhoven. Kampioen worden is het doel”, zegt Gakpo.

“Ik hoop dat mijn plafond bij de grote clubs ligt. Nu moet ik gewoon hard blijven werken en gefocust blijven om alles uit mezelf te halen. Hopelijk kom ik dan bij de wereldtop”, aldus Cody Gakpo over zijn toekomst, die na dit seizoen dus buiten Eindhoven lijkt te liggen.