Home Nieuws In the Picture: Bart Ramselaar

In the Picture: Bart Ramselaar

29
6

Bart Ramselaar staat volop in de schijnwerpers. De jonge middenvelder is basissper bij PSV, min of meer al onomstreden en staat ook bij de Duitse grootmacht Dortmund op de radar.

Bij één van zijn eerste interlands werd hij in de gaten gehouden door een scout van Borussia DortmundRamselaar debuteerde op 9 november voor het Nederlands elftal tegen België en tegen Luxemburg, op 13 november volgde een basisplaats. Een scout van Dortmund vertelde volgens het Algemeen Dagblad bij dat duel aan KNVB-mensen dat hij voor Ramselaar aanwezig was. Aan de hand van het opstellingsformulier zei hij: ‘Niet goed genoeg.’ Of: ‘Te oud’. Totdat hij bij de nummer 6 kwam: “Ramselaar. Ja! Dynamisch.”

Op zondag treedt Ramselaar aan tegen zijn vorige club FC Utrecht, dat 4,3 miljoen euro voor de twintigjarige middenvelder beurde. Hij is zeer te spreken over Erik ten Hag. “Erik is een trainer die iets neer kan zetten. In de tijd dat hij bij PSV werkte, was hij heel veel met talentontwikkeling bezig en met het neerzetten van een organisatie. Je kunt zien dat hij dat ook bij FC Utrecht aan het doen is”, aldus Ramselaar in De Telegraaf.

 


Facebook Comments

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here