Home Nieuws In The Picture | André Ramalho

In The Picture | André Ramalho

476
1

André Ramalho, centrumverdediger in het elftal van Roger Schmidt én in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

Ramalho werd gehaald door Roger Schmidt omwille van de eerder succesvolle samenwerking bij Red Bull Salzburg. In Eindhoven is Ramalho met een gewonnen beker en in de regel een basisplaats redelijk succesvol maar het houdt nog niet echt over wat zijn spel aangaat. Ramalho is wel de meest stabiele en meest betrouwbare verdediger die PSV onder contract heeft staan.

De Braziliaanse stopper overleeft de meeste stormen als de defensie van PSV weer eens onder vuur komt te liggen van media en fans. De organisatorische kwaliteiten van Ramalho voeren de boventoon en juist dat aspect lijkt hem in het zadel te houden in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

In gesprek met PSV TV gaat de Braziliaanse stopper in onderstaande video in op zijn carriere, zijn verleden en zijn doelstellingen bij PSV.


Vorig artikelPatrick van Aanholt haalt hard uit naar Louis van Gaal en Blind
Volgend artikelTransfer Groningen spits Pepi komt dichterbij: Augsburg toch bereid om Pepi te verkopen

1 REACTIE

  1. Sorry hoor,maar Ramalho is een van de slechtste achterin.Loopt altijd achteruit en vertraagd het spel. Durft vaak niet in te grijpen. Ik zou liever Brantwaith en Boscagli zien. Zij durven wel een overtreding te maken indien nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in