Home Nieuws In Rotterdam waakt men voor PSV: ‘Ze winnen in Amsterdam en Alkmaar...

In Rotterdam waakt men voor PSV: ‘Ze winnen in Amsterdam en Alkmaar met 0-4 en 0-3’

573
0

Arne Slot is er niet gerust op als het over zijn Feyenoord gaat, dat het zondag in het Philips Stadion opneemt tegen PSV.

De trainer van de Rotterdammers heeft PSV nauwkeurig bekeken en geanalyseerd en weet dat zijn selectie zondag een zware wedstrijd wacht.

De oefenmeester van de Rotterdammers heeft de wedstrijden tussen Ajax en PSV en AZ en PSV nogmaals bekeken en goed geanalyseerd. Slot blikt vrijdagmiddag op de persconferentie alvast vooruit. “Ik ben zeker onder de indruk van PSV. Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ, zijn dat klinkende cijfers. Ondanks dat de wedstrijd in Alkmaar niet het wedstrijdbeeld van een 0-3 had.”

Slot gaat verder: “Maar je ziet ook meteen waar PSV heel goed in is. Van minieme kansen maken zij een goal. Ze hebben spelers voorin die goals kunnen maken waar niet alle Eredivisie-clubs die maken. Daarnaast werkt het team keihard om het voetbal bij de tegenstander onmogelijk te maken”, zegt Slot.

De oefenmeester van de Rotterdammers heeft zijn huiswerk keurig op orde en weet wat voor metamorfose de ploeg van Schmidt afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt. “PSV is al langer bezig en heeft doorgeselecteerd. Van het team dat Roger Schmidt van Mark van Bommel heeft overgenomen, zijn er nog maar een paar spelers over. Je ziet dat het nu een stuk beter is dan vorig jaar. Ware het niet dat ze vorig jaar in de topwedstrijden meer verdienden dan wat ze kregen”, aldus Arne Slot, die erg benieuwd is waar zijn Feyenoord nu precies staat ten op zichte van PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here