Home Nieuws In Qatar baalt men van Oranje: ‘Oranje is een stel bejaarden, Van...

In Qatar baalt men van Oranje: ‘Oranje is een stel bejaarden, Van Gaal moet kiezen voor Simons’

1962
1

De roep om Xavi Simons wordt groter en groter. Niet alleen onder het journaille maar ook bij de fans.

Oersaai is het Nederlands Elftal onder Louis van Gaal. Een dolend elftal, waar de gemiddelde voetbalfan niet graag naar kijkt en bovendien dringend behoefte heeft aan een hogere amusementswaarde. Kortom, vers bloed, mooie nieuwe spelers die het Oranje legioen gaan vermaken.

Ook in Qatar baalt met van Oranje, getuige de uitspraken van de Oranje fans die de moeite hebben genomen Oranje te steunen. Verslaggever Kalum van Oudheusden ging na de gewonnen wedstrijd tegen Qatar op zoek naar uitzinnige Oranje-fans, maar kwam van een spreekwoordelijke koude kermis thuis, blijkt uit onderstaande video.


Facebook Comments Box

1 REACTIE

  1. Ik blijf het zeggen, v.Gaal is niet in staat om deze selectie te motiveren. Dat blijkt uit het spel wat ze spelen en de manier waarop.
    Zo brengt hij spelers in die absoluut geen meerwaarde zijn voor het elftal. Hij loopt vanaf het begin van de WK te roepen dat hij de beste spelers van de wereld heeft en dat wij wereldkampioen gaan worden.
    Nou met dit spel wat niet om aan te zien is gaat dat niet door, ben ook bang dat de wedstrijd tegen Amerika de laatste is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here