Home Nieuws In Parijs is men zeker van gesprek PSG met Xavi Simons: ‘Simons...

In Parijs is men zeker van gesprek PSG met Xavi Simons: ‘Simons gaat in gesprek met PSG’

6358
0

Een medium gelinkt aan Paris Saint-Germain meldt dat Xavi Simons alvorens hij welke beslissing dan ook maakt, het gesprek met PSG zal aangaan.

Simons zou zelf besloten hebben om het gesprek aan te gaan met Paris Saint-Germain, de club waar hij tor vorig jaar zomer onder contract stond maar ook transfervrij vertrok. In de maand juli van kalenderjaar 2023 en kalender 2024 kan Xavi Simons onder de huidige omstandigheden van zijn contract met PSV, onder gunstige voorwaarden weer terugkeren naar Paris Saint-Germain.

Voor slechts zes miljoen euro kan hij deze maand al terugkeren naar Parijs, al moet daarbij benadrukt worden dat Xavi Simons hier zelf akkoord mee moet gaan. Simons begint pas later met de trainingen op de Herdgang, omwille van de gespeelde Nations League wedstrijden met Oranje.

Vooralsnog leek Xavi Simons afgelopen weken niet heel enthousiast om na een jaar alsnog terug te keren naar Paris Saint-Germain. Volgens Fabrizio Romano heeft Simons alsnog zelf besloten om het gesprek met zijn vorige club in ieder geval aan te gaan. Franse media melden al langer dat Paris Saint-Germain zeker een serieuze poging zal gaan ondernemen om Simons terug te halen.

Op korte termijn worden er gesprekken gevoerd tussen Paris Saint-Germain en Xavi Simons plus zaakwaarnemer en broer. Pas na deze gesprekken zal Simons de knoop doorhakken, weten zowel het PSG medium PSVhub als Fabrizio Romano te melden.


Vorig artikelVIDEO vanaf De Herdgang | De eerste dag van seizoen 2023-2024
Volgend artikelPSV ziet in Noa Lang nog steeds belangrijke speler voor het nieuwe seizoen: ‘Dan kan het snel gaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in