Home Nieuws In Nijmegen zegt men na PSV-NEC: ‘PSV grootste titelkandidaat, ze brengen een...

In Nijmegen zegt men na PSV-NEC: ‘PSV grootste titelkandidaat, ze brengen een speler van de Italiaanse kampioen in’

1083
0

NEC vertrok zaterdagavond met de staart tussen de benen terug naar Nijmegen. De club uit Nijmegen was opgelucht dat de uitbeurt bij PSV er weer op zat.

De score was nog enigszins mild te noemen want de 4-0 uitslag bleek een magere afspiegeling van de kwaliteiten te zijn. En dus kunnen we concluderen dat PSV indruk maakte zaterdagavond. PSV heeft dan ook veel indruk gemaakt op tegenstander NEC, dat zoals gezegd niet mocht klagen met een 4-0 nederlaag. Routinier Lasse Schöne en trainer Rogier Meijer namen na afloop geen blad voor de mond en complimenteerden Peter Bosz met zijn ploeg.

“Laat duidelijk zijn dat dit PSV wel een heel aardig elftal heeft”, begint Schöne in gesprek ESPN. De Deense middenvelder ziet PSV dan ook als de gedoodverfde titelkandidaat ziet. “Dat denk ik op dit moment wel. Als je ook ziet wat erin komt. Ze laten in de laatste tien minuten even een spelertje van de kampioen van Italië invallen”, wijst de middenvelder naar Hirving Lozano. “Dat is wel een luxeprobleem, ja.”

Trainer Meijer sluit zich daarbij aan en denkt dat PSV stevig op de landstitel afkoerst. “Ik heb Feyenoord een stukje op tv gezien, dat vond ik indrukwekkend. Maar PSV heeft heel veelkwaliteiten. Als je ziet wat er hier op de bank zit, die zouden bij elk ander team spelen. Ze hebben veel kwaliteit en de manier van spelen is gevarieerder dan vorig jaar. Ze hebben wel een goede kans, denk ik ja”, aldus trainer Meijer na afloop van de nederlaag in het Philips Stadion.


Vorig artikelXavi Simons zet Bundesliga in vuur en vlam met drie goals en vier assists
Volgend artikelUitkijken naar Arsenal – PSV | Mario Been geniet: ‘Die jongen is in alles verreweg de belangrijkste speler van PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in