Home Nieuws ‘In Nederland zijn we veruit de sterkste’

‘In Nederland zijn we veruit de sterkste’

8
0

Willy en Rene staan er om bekend, ondanks hun voetbalverleden, niet de meest slimme uitspraken over de prestaties van PSV te communiceren. Ook na de zeperd in Moskou spreken de 2 hun oordeel uit.

“Ze zakten er volledig door. CSKA is natuurlijk een geduchte tegenstander, dat moet je weten, maar als je dan zo slecht begint. Ik denk dat het een mentale kwestie is. Ik dacht dat het een desastreuze 5 of 6-0 nederlaag zou worden, gelukkig is dat niet gebeurd”, stelt René tegenover Omroep Brabant.

Willy begrijpt niet dat PSV zo kon beginnen aan de wedstrijd, maar… “De tweede helft zag ik een goed PSV met een geweldig lichtpunt.” Dat was Maher. “Maher speelde zoals hij eigenlijk altijd moet spelen. Locadia kreeg een goede assist van hem, dan moet je de mazzel hebben dat hij de bal kan controleren en kan scoren. Maher kreeg zelf ook een goede kans.” Willy heeft vertrouwen in een goede afloop. “Zeker de tweede helft tegen CSKA is een morele opsteker geweest, je zag dat we echt een goede ploeg hebben en als je dat in Nederland vergelijkt dan zijn we veruit de sterkste. Ik ga voor een 3-1 overwinning.” Zijn broer verwacht een gelijkspel.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here