Home Nieuws In Nederland verguisde Marcelo staat voor transfer naar Premier League

In Nederland verguisde Marcelo staat voor transfer naar Premier League

37
0

De Braziliaanse verdediger en ex PSV’er Marcelo staat op het punt om de Franse competitie te verruilen voor de Engelse Premier League.

De in de Eredivisie vaak verguisde Marcelo werd enkele jaren geleden door Marcel Brands toch nog onverwacht voor een minimale transfersom aan Hannover verkocht, nadat de Braziliaan in het PSV shirt vrijwel wekelijks opzichtig in de fout ging.

Er was terecht veel kritiek op het soms zeer zwakke spel van Marcelo. De Braziliaan had met name moeite met het ‘één op één’ verdedigen.

De statistieken spraken, op het aantal gewonnen kopduels na, zeer zeker ook niet in het voordeel van de vaak twijfelende Braziliaan. Ook in Hannover kon Marcelo daarna weinig potten breken maar via Besiktas en een paar goede Europa League wedstrijden tegen ondermeer Olympique Lyon, vond de verdediger de weg omhoog.

Lyon wist Marcelo op te pikken en hij ontwikkelde zich tot een redelijk stabiele verdediger. Inmiddels is er serieuze interesse vanuit Engeland. Volgens Goal France heeft Olympique Lyon moeite om de verdediger binnenboord te houden.

West Ham United heeft namelijk een tweede bod uitgebracht op de inmiddels 31-jarige verdediger, van maar liefst 25 miljoen euro. Lyon wil Marcelo desondanks graag behouden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here