Home Nieuws In Israel is men zeker: Familie Zahavi wil PSV verlaten na nieuwe...

In Israel is men zeker: Familie Zahavi wil PSV verlaten na nieuwe gewelddadige woninginbraak

1748
0

Het nieuws rond de nieuwe woninginbraak in het huis van Eran Zahavi in Amsterdam, is ook in Israël hard aangekomen.

Zondagavond werd voor de tweede keer in amper een half jaar ingebroken in zijn huis in Buitenveldert. Eerder dit jaar werd het gezin van Zahavi in dezelfde woning in Amsterdam-Buitenveldert slachtoffer van een gewelddadige overval met traumatische gevolgen tot gevolg. Eran Zahavi is momenteel geblesseerd en is met zijn vrouw en kinderen in Dubai.

Eran Zahavi en zijn gezin zijn erg geschrokken en overwegen nu om Nederland en dus PSV te verlaten. Althans, dat meldt het Israëlische medium Ynet maandag. ‘De familie is in shock en overweegt PSV te verlaten’, meldt het medium Ynet.

De overval was gewelddadig weten meerdere media in Israel te melden. Ynet meldt dat het huis is verworden tot een puinhoop. Zahavi en zijn familie vragen zich af wat er gebeurd zou zijn als ze wel thuis waren geweest, schrijft men in zijn thuisland. ‘Eén van de opties die nu op tafel liggen, is een vertrek van Zahavi bij PSV. Ook zijn vrouw Shai is overdonderd.’

Bij de eerste overval werden de vrouw en kinderen van Zahavi vastgebonden en doorstonden zij angstige uren. “Dat ik nog bij PSV speel, komt door hen”, zei Zahavi in september tegen de Volkskrant. “Als ze niet hadden willen blijven, dan had ik moeten vertrekken. Familie gaat boven alles”, stelde Zahavi toen vast. De spits kreeg in die periode van PSV alle steun, hulp en warmte om het gebeuren te verwerken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here