Home Nieuws In gesprek met PSV maar: Stijn Spierings wil vrije status sportief en...

In gesprek met PSV maar: Stijn Spierings wil vrije status sportief en financieel verzilveren

4595
0

Vorige week werd bekend dat PSV een afspraak had met Stijn Spierings. De transfervrije middenvelder meldde zichzelf in Eindhoven en ging het gesprek aan met Earnie Stewart.

Zowel Franse als Nederlandse media wisten te melden dat Spierings ondanks zijn gewilde en transvervrije status gewild was in Eindhoven en dat een transfer naar PSV deze zomer zelfs zijn voorkeur zou genieten. En dus pakte Spierings nog voor de laatste competitiewedstrijd het vliegtuig naar Eindhoven om het gesprek aan te gaan.

In die dagen werden ook de contacten tussen PSV en Peter Bosz geintensiveerd. Club en trainer bleken dagenlang met elkaar in gesprek te zijn en daar is overigens nog steeds geen einde aan gekomen. Wel is de algehele verwachting dat PSV en Peter Bosz spoedig de overeenkomst wereldkundig zullen gaan maken. De vraag luidt natuurlijk: Komt PSV nog terug bij Spierings en wat is de status van de eerdere gesprekken en de zogenaamde interesse?

Marcel Brands liet zich deze week uit over lopende transferzaken en zei woensdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat zolang de gesprekken met de nieuwe trainer nog niet afgerond zijn, alles inkomende maar ook uitgaande transfers ‘on hold’ worden gezet. Meerdere media wisten daarna te melden dat zowel Spierings als zijn management nog steeds geen concreet contractvoorstel van PSV zouden hebben ontvangen. Een gegeven wat strookt met de eerdere uitleg van Marcel Brands.

Hoe nu verder met de middenvelder en kijkt Spierings ondertussen ook niet verder naar andere clubs, die interesse in zijn diensten tonen? ‘Met Stijn Spierings is inmiddels gesproken, zo meldt Voetbal International. De 27-jarige middenvelder is nu eenmaal transfervrij na goede jaren en uitstekende statistieken bij het Franse Toulouse. Die status wil Spierings, afkomstig uit Alkmaar volgens het eerdergenoemde medium ‘sportief en financieel verzilveren’.

Er is genoeg interesse voor Stijn Spierings, die met Toulouse dit seizoen de Coupe de France won. Naast PSV zijn ook clubs uit Frankrijk, Spanje en Italië geïnteresseerd in de middenvelder. Dit seizoen speelde Spierings 42 wedstrijden. Daarin scoorde hij drie goals en gaf hij drie assists.


Vorig artikelRicardo Pepi wil alleen naar PSV, Augsburg gaat mee in wens Pepi
Volgend artikelBevestiging: PSV meldt zich voor Leeds United aanvaller Summerville

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in