Home Nieuws In gesprek met Portugese media relativeert Milan van Ewijk PSV geruchten

In gesprek met Portugese media relativeert Milan van Ewijk PSV geruchten

3672
0

Is Milan van Ewijk nu wel of geen PSV doelwit? Feit is dat de rechtervleugelverdediger van de club uit Friesland maandenlang gescout is door PSV.

Toch lijkt de interesse in de verdediger van Heerenveen enigszins bekoeld te zijn. PSV pakt niet door voor Van Ewijk, die zelf graag deze zomer een stap wenst te maken. Los van de ontwikkelingen rond Ricardo Pepi is het überhaupt nog rustig rond de selectie van Peter Bosz. Op de achtergrond sluimert er ook al maandenlang interesse van Sporting Portugal. De club uit Lissabon zou al een aanbod weggelegd hebben bij het management van de verdediger.

Er gingen verhalen rond dat Milan van Ewijk geen interesse zou hebben in de club uit Lissabon omdat hij juist op een aanbod van PSV zou wachten. Dat wenst hij vanuit Georgie graag te ontkrachten. “Ik heb de ambitie om een mooie transfer te maken”, erkent Van Ewijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 22-jarige vleugelverdediger kan terugblikken op een uitstekend seizoen bij Heerenveen.

Zijn stabiele seizoen leverde hem interesse op van Anderlecht en Sporting Portugal, dat volgens het AD scouts naar Georgië heeft gestuurd om de rechtervleugelverdediger te volgen. “Ik weet niet zoveel van de interesse”, aldus Van Ewijk. “Op dit moment hou ik me daar zo min mogelijk mee bezig omdat ik het zo goed mogelijk wil doen op het EK. Ik ben hier ook niet bezig met mezelf in de kijker spelen ofzo.”

“Ik ben hier voor mezelf, om te presteren met Jong Oranje en me door te ontwikkelen”, vervolgt Van Ewijk, die zaterdag in gesprek met Portugese media ontkende te azen op een transfer naar PSV. De verdediger heeft bij Heerenveen nog een contract tot medio 2025 en lijkt om die reden een behoorlijk bedrag op te gaan leveren.


Vorig artikelEngelse gigant betaalt miljoenen voor niet doorgebroken PSV talent | Groot compliment voor club en jeugdopleiding
Volgend artikelPSV fan ontwerpt prachtig uitshirt | ‘Één van de mooiste uitshirts ooit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in