Home Nieuws In Genua reageert men woedend op uitlatingen Mo Ihattaren: ‘Het zijn grote...

In Genua reageert men woedend op uitlatingen Mo Ihattaren: ‘Het zijn grote leugens’

1014
0

Het gaat deze week weer opnieuw over Mohamed Ihattaren. Als Mo Ihattaren gaat praten, zijn er nog steeds vele voetballiefhebbers geïnteresseerd in zijn uitlatingen.

Mo Ihattaren heeft zonder groots te presteren toch al een heel voetballeven achter zich. Het is niet bepaald positief te noemen wat Ihattaren tot op heden allemaal achter zich wist te laten. Zijn gedrag laat ook zo zijn sporen na in Italië, in Genua om precies te zijn. Voetbalstad bij uitstek Genua, was op voorhand de stad waar hij zich dit seizoen staande had moeten houden en waar de verwachtingen na zijn komst hooggespannen waren. Het pakte allemaal anders uit.

Ihattaren is terug in Nederland en vertoont zich weer in het openbare leven want er wordt immers gewerkt aan een comeback. De sportief gevallen middenvelder die kost wat kost weer wenst op te staan, blikt in gesprek met de Telegraaf terug op zijn korte periode in havenstad Genua. Ihattaren heeft zich met zijn uitlatingen niet bepaald populair gemaakt bij Sampdoria.

De Utrechtse middenvelder zei vandaag in een openhartig interview met De Telegraaf dat hij zich niet op zijn gemak voelde in Genoa en dat mede de houding van de club Sampdoria daar debet aan was. Er zouden bepaalde afspraken niet nagekomen zijn. Er zou geen salaris zijn overgemaakt en niet naar hem zijn omgekeken door de club. Uiteindelijk vertrok hij uit Genua om er niet meer terug te keren. Nu werkt hij samen met Gerald Vanenburg aan zijn comeback, die waarschijnlijk gaat leiden tot een tijdelijke overgang naar FC Utrecht.

In Genua is men inmiddels op de hoogte van het interview en de uitspraken van Ihattaren. Marco Lanna, de nieuwe voorzitter van Sampdoria is woedend. De voorzitter en bestuurder reageert op een persconferentie ronduit woest op de aantijgingen uit het inmiddels veel besproken interview met de Telegraaf. “Dit is allemaal onzin, het zijn grote leugens. Het hele interview is bij elkaar gelogen. Iedereen hier bij Sampdoria zegt dat er niks van klopt.”

Dat Ihattaren geen geld van Sampdoria krijgt, klopt volgens Lanna dan weer wel en wordt niet weersproken. Dat wilde de voorzitter graag publiekelijk maken en dus zei Lanna daarover: “Hij is zomaar weggegaan en daarom konden wij hem een boete opleggen. We hebben besloten om dat niet te doen, maar dat betekent wel dat we hem geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal, afgesproken met zijn advocaten”, aldus één van de woedende en verontwaardigde clubmensen van Sampdoria.

Mo Ihattaren blijft zonder op het veld te presteren de gemoederen in binnen- en buitenland bezighouden en dat zal voorlopig nog wel even voortduren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here