Home Nieuws In Enschede houdt men rekening met een transfer van Zerrouki naar PSV

In Enschede houdt men rekening met een transfer van Zerrouki naar PSV

16330
0

FC Twente en Feyenoord; het botste als nooit tevoren afgelopen weken. Onderwerp van gesprek was natuurlijk middenvelder Zerrouki.

In Enschede hield men stug vast aan het langer aanblijven van de verdedigende middenvelder die dit seizoen zeker indruk wist te maken. FC Twente denkt met de middenvelder nu eenmaal meer aanspraak te maken op succes dit seizoen dan zonder de middenvelder. Inmiddels lijken de panelen rondom Zerrouki ook enigszins te verschuiven want de Tukkers zijn zeker wel bereid om mee te werken aan een zomerse transfer maar verwachten eigenlijk dat Zerrouki nog hogerop kan dan Feyenoord.

‘Zerrouki is eigenlijk te goed voor Feyenoord’, riepen Ron Jans en Jan Streuer in koor op een supportersavond. In Enschede denkt men er aanstaande zomer ook eigenlijk meer uit te kunnen halen dan het bod van Feyenoord. Na wat uitleg zegt de technische baas van FC Twente dat hij verwacht dat PSV zomaar kan komen deze zomer. Ook in Enschede weet men dat Ibrahim Sangaré naar de Premier League zal gaan trekken.

‘Het ging om de geloofwaardigheid. We hadden al twee keer gezegd: we doen het niet. Als je dan op het laatste moment opeens wél meewerkt en je kunt geen andere speler terughalen, dan begrijpen de supporters er niks meer van. We hebben dus ook helemaal niet meer onderhandeld. Wij konden het niet maken naar buiten toe, naar de hele club, om Ramiz nog te verkopen omdat hijzelf dat graag wilde’, zegt Streuer over de handelswijze van Feyenoord.

Streuer onderkent de teleurstelling van Zerrouki, maar is van mening dat de Algerijnse international niet hoeft te wanhopen op een mooie club, nog groter dan Feyenoord. ‘Je mag best eens een mindere training hebben, maar hij is niet minder gaan spelen. Andere clubs zien ook wat voor jongen dit is. Dat hij professioneel is, altijd doorgaat. Ik ben ervan overtuigd dat Zerrouki er niet slechter van wordt. Het zal me niets verbazen als PSV ook nog voor hem komen, of buitenlandse clubs. Zijn contract loopt volgend jaar af, we hebben nog een optie tot 2025. Maar ik ga ervan uit dat hij komende zomer een mooie transfer gaat maken’, aldus Streuer tegenover Voetbal International.


Vorig artikelGokkasten met voetballen als thema
Volgend artikelVan Nistelrooij vraagt om voorzetten voor Luuk de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in