Home Nieuws In Enschede heeft men nog alle vertrouwen in de toekomst van Drommel...

In Enschede heeft men nog alle vertrouwen in de toekomst van Drommel bij PSV: ‘Hij moet hierheen doorheen’

1504
0

Joël Drommel heeft zijn draai bij PSV duidelijk nog niet gevonden. De keeper overgekomen van FC Twente maakt nog geen beste indruk en laat geregeld steken vallen.

Hoe moet het verder met de jonge doelman uit Bussum bij PSV? Joël Drommel zit dicht tegen een plek op de bank aan gezien zijn matige keeperswerk van de afgelopen weken en maanden maar de waarheid is natuurlijk ook dat de eventuele vervanger van Drommel, niet echt een verbetering betekent. Dat hebben we vorig seizoen kunnen constateren.

In Enschede volgt men de prestaties van Drommel bij PSV op de voet maar men kijkt niet zo op van het spel van Drommel bij PSV. Het lijkt ingecalculeerd te zijn. In Enschede is men überhaupt tevreden over de deal met PSV en de komst van Unnerstall. Tegenover de komst van Unnerstall stond het vertrek van Drommel naar PSV, dat om en nabij de drie miljoen euro betaalde. In Eindhoven heeft de doelman moeite om te overtuigen, maar technische man Streuer ziet het desondanks wel goedkomen. “Hij heeft wat fouten gemaakt, maar bij PSV is er natuurlijk veel meer druk”, zegt de technische baas in gesprek met het regionale dagblad Tubantia.

“Bij de gemiddelde club krijg je meer ballen en kom je sneller in de wedstrijd, terwijl bij PSV bijna alles goed moet gaan. Bij een club die wat lager speelt wordt dat makkelijker geaccepteerd. Als je voor behoorlijk wat geld gekocht bent, moet je het ook waarmaken. Hij moet hier doorheen en ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt”, besluit technisch directeur Jan Streuer zijn visie over Joël Drommel.


Facebook Comments Box